Mobilabonnemang student

När man är student så är det inte ovanligt att man kan ha det lite knapert med pengar, då kan det givetvis vara bra om man kan spara inte lite på sitt mobilabonnemang. Lyckligtvis vet flera mobiloperatörer om detta och erbjuder speciella mobilabonnemang för studenter. Flera operatörer erbjuder alltså studentrabatt på sina abonnemang.

mobilabonnemang student

4.8/5

Studentabonnemang

Fria SMS

Fria Samtal

Ingen bindningstid

  • 100 GB – 87,5 kr/mån i 2 månader därefter 350 kr/ mån
  • 18 GB – 55 kr/mån i 2 månader därefter 220 kr/mån.
  • 3 GB – 25 kr/mån i 2 månader därefter 100kr/mån

Studentabonnemang

Fria samtal 

Fria SMS

Ingen bindningstid

Spara surf

  • 4 GB 49 kr/mån i 6 månader, därefter 99 kr/mån
  • 8 GB 74 kr/mån i 6 månader, därefter 149 kr/mån
  • 25 GB 124 kr/mån i 6 månader, därefter 249 kr/mån
  • 50 GB149 kr/mån i 6 månader, därefter 299 kr/mån
  • 100 GB 174 kr/mån i 6 mån,därefter 349 kr/mån

Studentabonnemang

Många av de svenska mobiloperatörerna erbjuder så kallade studentabonnemang till alla som är berättigade CSN. Ett studentabonnemang är precis som det låter ett mobilabonnemang för studenter. I ett studentabonnemang så brukar det ingå lite extra surf, samtal eller sms plus ett rabatterat pris. Det kan vara mycket fördelaktigt att välja ett sådant abonnemang för dig som är student.

Man måste vara myndig för att få teckna ett studentabonnemang, om du inte fyllt 18 än så kan du teckna abonnemanget tillsammans med en förälder.

Hur hittar jag det bästa studentabonnemanget?

Det bästa sättet att hitta ett bra mobilabonnemang för studenter är att jämföra studentabonnemang hos oss. Fördelarna med att jämföra studentabonnemang är att du kan hitta ett abonnemang som passar just dina behov. Då en del erbjuder extra surf och andra erbjuder extra samtal eller sms. 

Vad ingår i ett studentabonnemang?

Vad som ingår i ett studentabonnemang kan variera beroende på vilken operatör det rör sig om. Men vanligtvis kan det handla om extra surf, fria samtal, fria sms eller/och rabatterade priser. När du jämför mobilabonnemang för studenter så är det lättare att hitta det abonnemang med de villkor som du önskar.

Hur länge gäller ett mobilabonnemang för studenter?

Ett studentabonnemang gäller vanligtvis i 12 månader från att du tecknat abonnemanget, även fast du avslutat dina studier tidigare. Om du sedan vill förlänga ditt studentabonnemanget efter att bindningstiden gått ut så kan du behöva visa att du fortfarande är student.

Vilka mobiloperatörer erbjuder studentabonnemang?

Många operatörer erbjuder mobilabonnemang för studenter, nedan så listar vi på bästa mobilabonnemang de bästa abonnemangen för studenter:

Hallon student

Hallon student erbjuder ett riktigt bra studentabonnemang som innehåller extra surf plus ett rabatterat pris de 3 första månaderna. Utöver det lilla extra så ingår även fria samtal och fria sms i abonnemanget.  På allt detta så är ett studentabonnemang från hallon även helt utan bindningstid och uppsägningstid.

Vimla student

Vimla student erbjuder en fin rabatt på 75% de första 2 månaderna för studenter. Med ett studentabonnemang från Vimla så kan du spara den surf du inte använder i upp till 12 månader. Vimla har väldigt bra priser för dig som surfar mycket då du kan få ett abonnemang med 100 GB i månaden för endast 300 kr i månaden. Hur köper jag ett studentabonnemang?

Att köpa ett studentabonnemang är väldigt enkelt. Om du är student så kan du jämföra de erbjudanden du finner på den här sidan, när du hittat de mobilabonnemang för studenter som passar dig bäst så klickar du på knappen där det står “ansök” du blir då skickad vidare till operatören i frågas hemsida, där skriver du in dina personuppgifter och väljer det abonnemang som du vill ha.Frågor och svar

 

Vilket är det bästa mobilabonnemanget för studenter?

Vilket som är det bästa mobilabonnemanget för dig som student beror helt på dina behov och vad du söker att få ut av ett ditt abonnemang. Hos oss kan du jämföra de bästa mobilabonnemangen för studenter och välja de som passar dig bäst.

 

Vilka mobiloperatörer erbjuder studentabonnemang?

Det finns idag flera mobiloperatörer som erbjuder studentabonnemang, du kan jämföra dem hos oss.

 

Vad krävs för att få ta ett studentabonnemang?

För att ta ett studentabonnemang så måste du vara studerande och CSN berättigad. 

 

Kan jag ta ett studentabonnemang om jag är under 18 år?

Det är möjligt att ta ett studentabonnemang även om du inte är myndig. Du får du skriva abonnemanget på din målsman.