Billigaste mobilabonnemang

När man väljer mobilabonnemang så vill man såklart hitta de billigaste mobilabonnemanget som uppfyller ens behov. I den här artikeln så guidar vi dig hur du hittar Sveriges billigaste mobilabonnemang. För att hitta det billigaste abonnemanget så har vi delat upp informationen i olika kategorier, så att du enkelt kan hitta de billigaste mobilabonnemanget som passar dig.

Billigaste mobilabonnemang

4.8/5

Fria SMS

Fria Samtal

Ingen bindningstid

 • 100 GB – 87,5 kr/mån i 2 månader därefter 350 kr/ mån
 • 18 GB – 55 kr/mån i 2 månader därefter 220 kr/mån.
 • 3 GB – 25 kr/mån i 2 månader därefter 100kr/mån
4.6/5

Fria samtal 

Fria SMS

Ingen bindningstid

Spara surf

 • 4 GB 49 kr/mån i 6 månader, därefter 99 kr/mån
 • 8 GB 74 kr/mån i 6 månader, därefter 149 kr/mån
 • 25 GB 124 kr/mån i 6 månader, därefter 249 kr/mån
 • 50 GB149 kr/mån i 6 månader, därefter 299 kr/mån
 • 100 GB 174 kr/mån i 6 mån,därefter 349 kr/mån
4.4/5
chilimobil

Fria samtal

✅  Fria SMS & MMS

Ingen bindningstid

 • Fri Surf – 299 kr/mån i 6 månader därefter 349 kr/mån
 • 6 GB – 149 kr/mån
 • Årsabonnemang fri surf – 3490 kr/år
4.7/5

Välkänt varumärke

Surfa kostnadsfritt inom EU

Företagsabonnemang

Abonnemang med mobil / surfplatta

 • 5 GB – 199 kr/mån
 • 15 Gb – 299 kr/mån
 • 50 GB – 399 kr/mån
 • Obegränsad surf – 499 kr/mån
4.5/5

Fria samtal

Familjeabonnemang

Fria SMS & MMS

Ett testvinnande 4G-nät som täcker 99 % av Sveriges befolkning

Möjlighet att byta abonnemang under bindningstiden

 • 4 GB – 219 kr/mån
 • 10 GB – 269 kr/mån
 • 15 GB – 329 kr/mån 
 • 30 GB – 379 kr/mån
 • 75 GB – 449 kr/mån
 • Obegränsad – 569 kr/mån

Billigaste mobilabonnemang med mobil

Flera mobiloperatörer i Sverige erbjuder mobilabonnemang med mobil. Det innebär att du får en ny mobiltelefon på köpet när du tecknar mobilabonnemanget. De brukar i praktiken fungera som så att du betalar av mobilen mot en extra summa på abonnemanget. För att hitta det billigaste mobilabonnemanget med mobil så behöver du titta på vilken mobil du vill ha och se över vad som ingår i abonnemanget. Kom ihåg att om

 Pensionär

När du är pensionär, eller senior så brukar mobiloperatörerna ha extra erbjudanden med rabatter. Det brukar då ofta vara både rabatterade priser och även ingå något extra såsom fri surf eller fria samtal till exempel. För att det billigaste mobilabonnemanget för pensionärer så kan du jämföra hos oss.

Billigaste mobilabonnemang med surf

Många är ofta ute efter det billigaste mobilabonnemanget med surf. För att hitta det billigaste mobilabonnemanget med surf så måste du först bestämma hur mycket surf du behöver per månad. En del operatörer erbjuder bestämda mängder surf, medans andra erbjuder fri surf. Då är det viktigt att du jämför mobilabonnemang som erbjuder just den surfmäng du är ute efter.

Billigaste mobilabonnemang utan surf

En del människor använder inte surf i sin mobil utan använder bara mobilen till att ringa och smsa, eller så kanske man nöjer sig med att använda Wi-Fi då man inte är i behov av att vara uppkopplad hela tiden. Mobilabonnemang utan surf är i många fall billigare än de abonnemangen med surf. Är man ute efter ett abonnemang utan någon surf så ska man givetvis jämföra Sveriges billigaste mobilabonnemang utan surf.

Student

Som student så finns ofta olika erbjudanden och rabatterade priser.

Precis som för seniorer, så erbjuds rabatterade priser med lite extra surf, samtal eller sms. När man är student så är det givetvis en fördel att få rabatterade abonnemang då man vanligtvis inte har så mycket pengar att röra sig med.

Så hittar du Sveriges billigaste mobilabonnemang

Bästa sättet att hitta det billigaste mobilabonnemanget är givetvis att jämföra, på en jämförelsesida som bastamobilabonnemang.se. Hos oss hittar du Sveriges billigaste mobilabonnemang och aktuella kampanjer från de bästa mobiloperatörerna. Nedan listar vi en del tips för att du ska kunna hitta ett så billigt mobilabonnemang som möjligt.

Nyttja erbjudanden och kampanjer för att få ett billigt mobilabonnemang

De flesta operatörer erbjuder ibland någon form av kampanj, då man till exempel får ett rabatterat pris i 6 månader. Om du då väljer ett mobilabonnemang som är på rabatt kan du få ett billigt mobilabonnemang på så vis.

Byt mobilabonnemang ofta

Mobiloperatörerna är idag mer flexibla när det kommer till bindningstiden för ett mobilabonnemang. Det innebär att det är mycket enklare att byta abonnemang utan någon extra kostnad. Eftersom att operatörerna ständigt ändrar sina erbjudanden så kan du behöva byta abonnemang lite då och då för att ha det billigaste mobilabonnemanget. 
Betala med autogiro

Om du väljer att betala ditt mobilabonnemang med autogiro istället för en pappersfaktura så sparar du pengar. Vanligtvis så kostar det cirka 50 kr extra om du betalar ditt abonnemang med en pappersfaktura. Om du betalar med autogiro så kan du alltså cirka 600 kr per år, och får på så sätt ett billigare mobilabonnemang.

Sammanfattning

Bästa sättet att hitta Sveriges billigaste mobilabonnemang är att jämföra de olika erbjudanden som finns på marknaden. Utöver detta så är det viktigt att se över dina behov och vad du behöver i ditt mobilabonnemang, då operatörerna erbjuder olika mycket surf, sms och samtalslängd i sina abonnemang. För att hitta det billigaste mobilabonnemanget kan det också vara en bra ide att passa på när någon av operatörerna har någon kampanj, där abonnemang erbjuds till rabatterade pris.

Frågor och svar 

Vilket är Sveriges billigaste mobilabonnemang?

Det Billigaste mobilabonnemang varierar beroende på vilka kampanjer som erbjuds för tillfället av de olika operatörerna. Eftersom att mobiloperatörerna ständigt ändrar sina erbjudanden så är det bästa sättet att jämföra abonnemang hos oss på bastamobilabonnemang.se

Vart kan jag jämföra de billigaste mobilabonnemangen?  

Du kan jämföra de billigaste mobilabonnemangen på den svenska marknaden hos oss på bastamobilabonnemang.se

Finns det billigare mobilabonnemang för pensionärer?

Ja, de flesta operatörer erbjuder rabatterade seniorabonnemang.